Kotli koolimaja ehitus- ja remonditööd jätkuvad täie hooga

Tapa Gümnaasiumi koolihoones Nooruse tn 2 ehk Kotli koolimajas on vastavalt korraldatud hangetele mitmesugused remonditöid teostatud läbi suve. Teisipäeval kogunesid sealsamas ruumides erinevad osapooled, et arutada asjade seisu ja paika panna terve rea tehnilisi üksikasju.

Parasjagu remonditakse kolmeteist klassiruumi, kus uue ja värske ilme saavad põrandad ja seinad. Klassiruumides käivad viimistlustööd ja mõnedes neist toimuvad põrandate ehitused. Samuti värskendatakse koolimaja garderoob/fuajee. Tööde teostajaks on Ersi Ehitaja OÜ ja tähtajaks on augusti lõpp.

Järgmise hanke tulemusena remondib TVG Kotli koolimaja I korruse tualettruumid ja sama korruse söökla esise koridori remondi teostab Helmar Ehitus OÜ.

Tööde käigus lammutati tualettruumi siseseinad - ruum saab uue ruumilahenduse ja viimistluse ning koridori vana põrand saab uue katte.

Nii koridoris kui ka tualettruumis on aluspõrandad valatud, teostamisel on kommunikatsioonide paigaldamine ja ettevalmistused viimistlustöödeks. Samuti värskendatakse lagi ja seinad, paigaldatakse vajalikud kaablid ja torustikud, s.h uued kaugküttetorustikud ja radiaatorid.

Uuel koolijuhil Ülle Laasil ja õppejuht Anneli Kaasikul leidus mitmeid ettepanekuid ja tähelepanekuid kooli inventari osas, millega vallavalitsuse ja kooli halduse koostöös augustikuu jooksul tegeletakse.

Kõik nimetatud remonditööd peavad valmis olema augusti lõpuks. Ehituskoosolekud jätkuvad iganädalaselt kuni remonditööde lõppemiseni ja kooliaasta alguseni.

Koolihoone tinglik nimetus - Kotli koolimaja – tuleneb sellest, et hoone vanema osa, niinimetatud eestiaegse koolimaja, projekteeris tollane tuntud arhitekt Alar Kotli.

Tapa Vallavalitsus